Valuta:
Nederland

Verzenden & retouren

Bestellingen via Express Mail Service International en komen meestal binnen 1 week. Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS lange termijn. Alle bestellingen zijn verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website.
Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten worden verwacht.

Retourbeleid

Voordat u geniet van het beleid uitwisselen en eenvoudig terugkeer, moet u contact met ons op voor de scheepvaart-adres, als u wilt dat de items terug te sturen. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun originele staat dwz ongedragen, ongewassen, met aangehechte alle tags.
Controleer de kleur, grootte en stijl bij het bestellen op basis van de foto's die wij aanbieden. Na ontvangst van onze producten, als je niet tevreden bent met kleur of grootte, maar niet de kwaliteit problemen, uitwisseling of gedeeltelijke terugbetaling van het bedrag aankoop beschikbaar zijn. Terugzending is voor rekening van de koper.
Als voor de kwaliteit problemen of de verkeerde versie, dan kunt u foto's van de items te nemen en stuur ze naar ons. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid als de aspecten van kwaliteit betreft.
Als je wilt de items voor een terugbetaling of stijl verschillende verzoek uit te wisselen, neem dan contact op met het tracking nummer nadat de goederen weer worden verzonden. Zodra u uw pakket ontvangen, zullen wij het item dat u opnieuw ordenen of uw betaling terugbetalen.
Als u vragen hebt over de terugkeer van uw producten, neem dan contact met ons op!

Notice

Het annuleren van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat we omgaan met alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van bestellingen, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Uw begrip wordt op prijs gesteld. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden, zullen wij in overeenstemming met onze terugkeer beleid worden behandeld.
Friendly Opmerking: Als u de 10-cijferige tracking-nummer binnen 3 dagen hebben ontvangen na de bestelling, kan uw mailserver worden gezien als spam. In dit geval, gelieve ons te contacteren voor hulp.

Copyright © 2019 www.chillwinstonyoga.com. Powered by ecco schoenen
Uw ipadres is: 54.81.69.220     ecco schoenen , ecco sneakers , ecco outlet , ecco sandalen